wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
Wiadomoci: 1 676
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudnia 11, 2015, 09:03:58 » |
|
Yotan,bardzo ladna i dowcipna forma. 
|
|
|
|
|
|
dumny i blady hodowca harceńskich,szlachetnych turkotów
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
Tytuły: Hodowca Roku 2014
Wiadomoci: 1 984
|
 |
« Odpowiedz #31 : Grudnia 11, 2015, 09:30:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudnia 11, 2015, 10:01:53 » |
|
Swoja droga,niezle prostaki... Nie polali 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papuga
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 409
|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudnia 11, 2015, 10:06:11 » |
|
Dlaczego nie jest wymieniona sekcja "A" ? No właśnie,coś się znowu komuś zapomniało Nadrabiam zaległości. Wygrał Jerzy Kozik 351 pkt. Zwycięstwo dość szczęśliwe, ale gratuluję!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudnia 11, 2015, 10:08:16 » |
|
haze.pl Nieoficjalne wyniki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068
http://glostery.katowice.pl
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudnia 11, 2015, 10:11:41 » |
|
Ciekawy jestem co teraz. Jak nie będzie żadnych konsekwencji to papuga będzie miał temat na następny rok. Jak będą konsekwencje to RF będzie wyzywana od idiotów, jak dzisiaj. Przy okazji były też pretensje i drobne awantury za deklasacje.
Ja proponuję się zastanowić do czego to doprowadzi. Albo będzie policja chodzić co godzinę i sprawdzać wszystkich albo RF da sobie spokój i będzie samowolka, kradzieże ptaków itp. Nikt się nie będzie narażał, żeby jeszcze na koniec OMP wracać z podbitym okiem.
Przykro mi to stwierdzić, ale niektórzy z naszych hodowców nie dorośli do norm społecznych. I już nie dorosną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RNA07TE
Uczeń2
Użytkownik

Tytuły: Hodowca Roku 2013 i 2015
Wiadomoci: 935
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudnia 11, 2015, 10:29:41 » |
|
To nie my mamy sie zastanowic do czego to doprowadz tylko Ty klapuch. To ty jestes do spraw organizacyjnych wiec zrob cos z tym. Chyba ze awansujesz jeszcze pare osob i to one beda nadstawiac karku. Twoje zastanawianie sie jak rozwiazac takie sytuacje jest na niskim poziomie. Myslisz co bedzie pisal papuga w przyszlym roku -lepiej pomysl o przestrzeganiu regulaminu i kultury osobistej uczestnikow konkursu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudnia 11, 2015, 10:36:24 » |
|
Wystarczy kupic 2 kegi piwa w knajpie,niedaleko wystawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klapuch
Mariusz Herich-H013
Redaktor
Aktywny użytkownik
Katowice
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 2 068
http://glostery.katowice.pl
|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudnia 11, 2015, 10:41:03 » |
|
lepiej pomysl o przestrzeganiu regulaminu i kultury osobistej uczestnikow konkursu.
Ale naprawdę? Mam regulaminem, siłą i policją wymagać kultury osobistej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudnia 11, 2015, 10:42:17 » |
|
Nie.Masz kupic piwo.Powaznie mowie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
master of puppets
Uczeń2
Aktywny użytkownik

Górny Śląsk
|
 |
« Odpowiedz #40 : Grudnia 11, 2015, 11:02:10 » |
|
Gdzie będą Ci wszyscy,którzy przychodzą się napić,jeśli w knajpie niedaleko będzie lane za darmo?Piwo i czysta.Chlać,aż wam dupy pękną! Na zdrowie!Ja nie wypiję?Dwa!Trzy dni będę pił a wypiję! a wystawa sobie w tym czasie spokojnie zleci. A przy okazji i Ci normalni będą mogli przy piwku,czy secie pogadać,z kulturą.Dwa kegi,skrzynka wódki i masz spokój na giełdzie,że sam się zdziwisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RNA07TE
Uczeń2
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #41 : Grudnia 11, 2015, 11:04:06 » |
|
Ale Ty sie mnie nie pytaj jak masz to zrobic. Wiesz jaka funkcje pelnisz wiec wiesz jak masz reagowac . Bo wiesz?  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
|
 |
« Odpowiedz #42 : Grudnia 11, 2015, 11:09:12 » |
|
Wszyscy się sadzicie do klapucha, ale sami nic nie zrobicie, żeby było lepiej. Sam klapuch nie wystarczy. Jeśli mu nie pomożemy, to nic się nie zmieni - ani poziom OMP, ani wieszanie psów na RF - choś to się może zmienić na jeszcze gorzej... Wyzywa się na necie łatwo, przyjdźcie i powiedzcie takiemu jednemu czy drugiemu, że tu się nie pali albo nie pije i wyegzekwujcie to. Zobaczymy wtedy, kto jest chojrak!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RNA07TE
Uczeń2
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #43 : Grudnia 11, 2015, 11:16:08 » |
|
Aj yotan nie wiem czy zauwazyles ze jest 21 wiek i nie trzeba robic ustawek zeby egzekwowac prawo. Wystarczy wykrecic numer. Mysle ze wystarczy raz dla przykladu a pozniej sam zobaczysz. Problem ze to staje sie tradycja bo przez wszystkie lata jest taka sama samowolka wiec wszyscy czuja sie bezkarnie. Potrzeba goscia z jajami a tam jest tylko klapuch
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
|
 |
« Odpowiedz #44 : Grudnia 11, 2015, 11:23:30 » |
|
W zeszłym roku widziałem, jak działa wykręcanie numeru: przyszedł patrol, ale leżaka już nie było, koledzy go sprzątnęli. Ty byś wezwał policję, jakby ktoś koło Ciebie palił papierosa? I co by się stało? Wystawił byś się tylko na pośmiewisko. Patrol by przyszedł, a w tym czasie palacz wypaliłby 2 albo 3 papierosy. Ale przy patrolu już by nie palił, więc policja nie ma podstaw, żeby mu mandat wlepić - nie ma peta = nie ma kary. Ale RF ma narzędzia, są opisane w punkcie 12 regulaminu. Ja mam już kilka typów do zastosowania podpunktu d) - bo tylko to zadziała. Problem w tym, że są to z reguły bardzo znane nazwiska... Ale taka dyskwalifikacja mogłaby zadziałać podwójnie pozytywnie: po pierwsze pozbylibyśmy się kmiotów, a po drugie rozkręciłoby się OMP, bo inni hodowcy na pewno skwapliwie wykorzystaliby nieobecność mistrza w konkursie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|