ZBYSZEK O710
Uczeń1
Nowy użytkownik
Wiadomoci: 166
|
 |
« Odpowiedz #45 : Grudnia 20, 2013, 06:34:41 » |
|
To nie jest wypowiedż tylko informacja, a informacja jest taka, na stronie PFO są nieoficjalne wyniki MP 2013.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukas
Redaktor
Użytkownik
Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746
Z066
|
 |
« Odpowiedz #46 : Grudnia 20, 2013, 07:07:51 » |
|
To nie jest wypowiedż tylko informacja, a informacja jest taka, na stronie PFO są nieoficjalne wyniki MP 2013.
Każdy widzi co tam jest nie widzę potrzeby żeby tą informację powielać, pomijając kanarki harceńskie myślę że można je uznać za oficjalne.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2013, 07:10:54 wysane przez Luka »
|
|
|
|
|
maromak
Uczeń1
Nowy użytkownik
Grudziądz
Wiadomoci: 137
|
 |
« Odpowiedz #47 : Grudnia 20, 2013, 08:13:09 » |
|
Wszystko fajnie tylko zawsze były podane pełne wyniki nie tylko mistrzów i wice itd. Dlatego nadal czekamy na pełną klasyfikacje,no chyba że w tym roku to problem przy coraz większej komputeryzacji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Granos
Go
|
 |
« Odpowiedz #48 : Grudnia 20, 2013, 10:23:50 » |
|
Dla mnie logiczne jest,ze aby miec pelne wyniki trzeba kupic katalog. Pokazcie mi wystawe na swiecie gdzie organizator udostepnia w internecie wiecej niz trojki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukas
Redaktor
Użytkownik
Lasocice/Nysa
Netykieta: Kontroluję Redaktora
Wiadomoci: 746
Z066
|
 |
« Odpowiedz #49 : Grudnia 21, 2013, 03:59:35 » |
|
Dla mnie logiczne jest,ze aby miec pelne wyniki trzeba kupic katalog. Pokazcie mi wystawe na swiecie gdzie organizator udostepnia w internecie wiecej niz trojki.
I chociaż pod tym względem PFO jest lepsza  Myślę że jeszcze oficjalnych szczegółowych wyników się doczekamy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
Tytuły: Hodowca Roku 2014
Wiadomoci: 1 984
|
 |
« Odpowiedz #50 : Grudnia 21, 2013, 04:29:42 » |
|
Prawdę mówiąc jeśli PFO opublikuje pełny katalog w internecie, to będę zły, że ja musiałem za niego płacić, a inni nie muszą. Wtedy uczestnictwo w Mistrzostwach wiązałoby się z karą finansową w postaci ceny katalogu. Nie zdziwiłbym się, jeśli ktoś by się zwrócił do PFO o zwrot kosztów katalogu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JAD
Uczeń2
Nowy użytkownik

Tytuły: Hodowca Roku 2013
Wiadomoci: 243
|
 |
« Odpowiedz #51 : Grudnia 21, 2013, 04:36:34 » |
|
Prawdę mówiąc jeśli PFO opublikuje pełny katalog w internecie, to będę zły, że ja musiałem za niego płacić, a inni nie muszą. Wtedy uczestnictwo w Mistrzostwach wiązałoby się z karą finansową w postaci ceny katalogu. Nie zdziwiłbym się, jeśli ktoś by się zwrócił do PFO o zwrot kosztów katalogu.
Katalog będzie zamieszczony z opóźnieniem. Nie powinieneś się złościć. Kupując katalog otrzymałeś gotowy, wydrukowany produkt i miałeś go od razu. Taka różnica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JAD
Uczeń2
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #52 : Grudnia 21, 2013, 04:56:14 » |
|
Wszystko fajnie tylko zawsze były podane pełne wyniki nie tylko mistrzów i wice itd. Dlatego nadal czekamy na pełną klasyfikacje,no chyba że w tym roku to problem przy coraz większej komputeryzacji?
Nie ma problemu. Nawiązując do wpisu yotana. Po to jest drukowany katalog, aby każdy zainteresowany kupił go na wystawie. Dla tych, którzy nie mogli zakupić katalogu zostanie on zamieszczony na stronie federacji z opóźnieniem oczywiście (już niedługo  ). Moim zdaniem zamieszczanie katalogu to też jakaś forma reklamy wystawców i dlatego chcę, żeby był publikowany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
|
 |
« Odpowiedz #53 : Grudnia 22, 2013, 12:46:20 » |
|
W takim razie jest to nieuczciwe. To tak, jakbyś chciał mieć samochód, kupiłbyś go, a miesiąc później zaczęliby rozdawać je za darmo - zadowolony byś był?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JAD
Uczeń2
Nowy użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #54 : Grudnia 22, 2013, 02:28:01 » |
|
W takim razie jest to nieuczciwe. To tak, jakbyś chciał mieć samochód, kupiłbyś go, a miesiąc później zaczęliby rozdawać je za darmo - zadowolony byś był?
Aż tak:( ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pina1954
Uczeń1
Nowy użytkownik
Pewel Mała /żywiec
Wiadomoci: 169
|
 |
« Odpowiedz #55 : Grudnia 22, 2013, 01:20:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
|
 |
« Odpowiedz #56 : Grudnia 22, 2013, 09:55:57 » |
|
Tak, aż tak. Nieuczciwe jest też to, że ja musiałem kupić katalog, bo był "obligatoryjny" przy zgłaszaniu ptaków na konkurs. Powinien być wybór. Nie wydaje mi się też, że druk katalogu kosztował 15 zł - nie jest to może wielka kasa, ale chodzi o fakt. Każdy, kto wystawiał ptaki musiał kupić katalog, wyboru nie miał. A teraz katalog może sobie pobrać każdy, kto chce i to za darmo. Można było nie wypełniać wszystkich rubryk na zgłoszeniu ptaków???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Javas
Uczeń1
Nowy użytkownik
Racibórz
Wiadomoci: 80
|
 |
« Odpowiedz #57 : Grudnia 22, 2013, 10:16:29 » |
|
Witam wszystkich. Yotan podaj mi na priv numer konta a prześlę Ci 15 zł za ten katalog i proszę przestań już głupoty pisać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Granos
Go
|
 |
« Odpowiedz #58 : Grudnia 22, 2013, 11:21:32 » |
|
Zastanówmy się lepiej dlaczego z Polaków świat się śmieje ,że ciągle narzekamy. Wystarczy przeczytać jeden temat z tego forum i mamy odpowiedz. Panowie,zajmijcie się hodowla (a teraz przede wszystkim Świętami) i przestańcie ciągle pisać za przeproszeniem pierdoły o jednym tym samym.
Wszystkim forumowiczom wesołych Świąt Bożego Narodzenia,szczęśliwego Nowego Roku,trochę więcej pokory i przede wszystkim optymizmu w życiu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yotan
Uczeń3
Aktywny użytkownik

Solec Kujawski
|
 |
« Odpowiedz #59 : Grudnia 23, 2013, 08:45:34 » |
|
Dobra, czepiam się, dobrze o tym wiem. Ale mam prawo do swojego zdania, mam tez prawo je wyrażać. Jadę niedługo do Niemiec na ich Mistrzostwa, porównam to, co będę potrafił i jak wrócę, to nie omieszkam podzielić się wrażeniami. Javas, Nie wydaje mi się też, że druk katalogu kosztował 15 zł - nie jest to może wielka kasa, ale chodzi o fakt. Wydawało mi się, że wystarczająco dałem do zrozumienia, że nie jest to dla mnie duży wydatek. Bardziej mi chodzi o przymus kupowania katalogu, który potem i tak każdy będzie mógł pobrać za darmo. To właśnie uważam za nieuczciwe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|